Borvilág webáruház webáruház

Ön elmúlt már 18 éves?

MASTER38 MASTER38 MASTER38 MASTER38 BOSSWIN168 BOSSWIN168 BOSSWIN168 BOSSWIN168 BOSSWIN168 COCOL88 COCOL88 COCOL88 COCOL88 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MAHJONG69 MAHJONG69 MAHJONG69 MAHJONG69 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 ZONA69 ZONA69 ZONA69 NOBAR69 ROYAL38 ROYAL38 ROYAL38 ROYAL38 ROYAL38 ROYAL38 ROYAL38 ROYAL38
SLOT GACOR HARI INI SLOT GACOR HARI INI
BOSSWIN168 BOSSWIN168
BARON69
COCOL88
MAX69 MAX69 MAX69
COCOL88 BARON69 RONIN86

Adunk néhány tippet a menüsor mellé;

A legtöbb karácsonyi menü elmaradhatatlan része a halászlé. Ehhez az egyik legtökéletesebb választás a kellemesen fűszeres, magas savtartalmú kadarka. A legjobban talán egy szekszárdi kadarkával járunk. A rántott hal szintén hagyományos fogásnak számít. Könnyű, száraz fehérbor illik mellé, például egy sauvignon blanc. Töltött káposzta nélkül nem is igazi a Szenteste. Ehhez a fogáshoz célszerű valami emésztést segítő, élénk, fűszeres fehéret választani. Egy chardonnay minden tekintetben méltó partnere lehet a káposztának. Az angolszász hagyományokat követve egyre gyakrabban kerül a magyar családok ünnepi asztalára a sült pulyka. Száraz vagy félszáraz fehérborok tökéletesen illenek hozzá, egy olaszrizlingben biztosan nem fogunk csalódni. A hungarikumnak számító bejgli a karácsonyi ebéd vagy vacsora méltó befejezése, aminek édes desszert borok pazar kísérői lehetnek. Úgy, mint egy késői szüretelésű hárslevelű, vagy egy aszú a tokaji borvidékről.

 

forrás: ízesélet