Château Pétrus az elegancia bora
Egy bor, amelyet minden bor rajongónak legalább egyszer az életében meg kell kóstolnia.
TovábbEgy bor, amelyet minden bor rajongónak legalább egyszer az életében meg kell kóstolnia.
TovábbAhhoz, hogy valóban megértsd és értékelni tudd a borban lévő komplexitást, hogy felismerd az ízeket és azok jelentését szükséges elsajátítani a bor kóstolásának alapjait. Aki megtanulja a technikát, annak a borkóstolás élménnyé fog válni. Élmény mely a testet, lelket és a gondolatokat egyaránt felüdíti.
TovábbA grúz borok a világ legősibb borai. A grúz borok kvevriben történő készítését az UNESCO is elismerte, a módszer világörökségi védettségben áll.
TovábbA Sabrage egy pezsgősüveg karddal történő kinyitásának technikája, amelyet ünnepi alkalmakkor használnak.
TovábbMi a biobor? Szigorúan véve, a fogalom, hogy „biobor”, hivatalosan nem is létezik, annak ellenére, hogy a köztudatban ennyire elterjedt. A szakszerű definíció: „ökológiai rendszerben termesztett szőlőből készült bor”.
TovábbMinden Champagne pezsgő, de nem minden pezsgő champagne!
TovábbManapság már egyre közkedveltebb a borfogyasztók körében, de még sokan félreértelmezik, vagy nem is tudják igazából, mit is takar a jégbor.
TovábbEgy palack bor kiváló ajándék ismerősöknek és ismeretleneknek egyaránt. Nem véletlen, hogy sokan nemcsak szeretteiket, hanem alkalmanként üzlettársaikat is meglepik vele. Nézzük, kit milyen borral érdemes meglepnünk.
TovábbAhogy az igazán nagy borászok mondják: rozét csak annak könnyű csinálni, aki még sosem próbálta. Na, de mit is érdemes tudni a rosékról?
TovábbMinden champagne pezsgő, de nem minden pezsgő champagne. Szeretnéd tudni, mi a különbség champagne és a pezsgő között?
Tovább