Egy palack bor kiváló ajándék ismerősöknek és ismeretleneknek egyaránt. Nem véletlen, hogy sokan nemcsak szeretteiket, hanem alkalmanként üzlettársaikat is meglepik vele. Nézzük, kit milyen borral érdemes meglepnünk.

Nőknek:
A fehérbor a tökéletes választás.
Fiatalabb nőket mindenképpen valami könnyedebb, illatos fehérborral érdemes magajándékozni. Náluk egy gyümölcsösebb rosé vagy akár gyöngyözőbor (Gere Frici fehér gyöngyözőbor) is szóba jöhet. Míg az idősebb hölgyeknek egy késői szüretelésű édesbor (Tokaji Furmint Késői szüret) érett, száraz fehérbor (Mád Szent Tamás), vagy akár egy prosecco (Val D'oca San Pietro) izgalmas választás lehet.

Férfiaknak:
Csakis száraz bor jöhet számításba.
Fiatal férfiak körében népszerűek a száraz fehér borok vagy a könnyedebb vörösborok. Ez esetben egy Merlot (Gere A. Merlot) vagy egy Kékfrankos (Taschner Kékfrankos) lehet a legjobb választás.
Idősebb férfiaknak mindenképpen vörösbort ajánlunk. Érettebb, hosszabb érlelési idejű Cabernet Franc (Günzer Cabernet Franc), vagy Cabernet Sauvignon (Maczkó Cabernet Sauvignon) amivel biztosan nem lőhetünk mellé.

Kollegának:
Legyen szó női, vagy férfi munkatársról, egy chardonnay-val, vagy egy egri bikavérrel nem hibázhatunk.

Főnöknek vagy fontos ügyfélnek:
Őket magasabb presztízsű ajándékkal szeretjük meglepni, így a tökéletes választás lehet egy Villányi bor (Bock Magnifico).

Abban az esetben, ha mégsem borral, de a témával kapcsolatos ajándékkal szeretnénk kedveskedni, számtalan lehetőség közül választhatunk:

  • ChocoMe Merlot/Aszú/Pinot Noir/Bikavér csokoládé
  • premium dugóhúzó (Vacu Vin)
  • borospohár készlet (Riedel)
  • vákuumpumpa borzár és dugó (Vacu Vin)
  •  borhűtő (Vacu Vin)
Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett
Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett
Gyors és precíz szállítás GLS futárszolgálattal
Gyors és precíz szállítás GLS futárszolgálattal
Kényelmes és biztonságos fizetés
Kényelmes és biztonságos fizetés