Anselma Giacomo
Egy kis történelem és sok szenvedély
Az Anselma Giacomo farmot a huszadik század elején alapították, és azóta is ápolják a bor hagyományait.
A történelem minden darabjában minden korty borban benne van a társaság karaktere. Jelenleg Giaculin fia, a borász Franco Anselma vezeti a borászatot feleségével, Mariával.
Serralunga d'Alba borászatának nemzedékről nemzedékre öröklődő szenvedélye, a Langhe legrangosabb borvidéke, ahol a talaj meszes agyag és az enyhe éghajlat összefonódik, és pozitívan befolyásolja a szőlő minőségét. A föld a híres VignaRionda kiemelkedő részének tulajdona, "a francia szóval élve: Premier Grand Cru".
Nagy figyelmet fordítanak mindenekelőtt a szőlőben végzett munkára, azzal a nézettel, hogy csak kiváló minőségű szőlőből készülnek nagyszerű borok, a minőség eléréséhez a földeken kívül nagyon sok munka és sok szenvedély kell.
"A türelemmel egy nagyszerű bort kapsz, amelynek nincs vetélytársa."