G'Vine Floraison Gin (0,7L 40%)

15.110 Ft

Charente régió örökségének, Párizs avantgárd viselkedésének és a dél-nyugat irányzatának könnyedségét ötvöző G'Vine Gin de France megtestesíti a modern franciaországi kreativitást és élvezetet. A nem szokványos ünneplés ihletet ad azoknak, akik kreatív módon élnek az életben. A szőlőből egyedülállóan kifejlesztett, tíz botanikai élménnyel, köztük a ritka szőlővirággal élve, a G'Vine Gin alapítója és Master Distiller forradalmi látomása, Jean-Sébastien Robicquet. Az innovációt és a hitelességet ötvözve a törekvéséből és a status quo újbóli meghatározásának szabadságából fakad. A G'Vine Gin Maison Villevert, a 16. századi családi birtokra épült, a Cognac országának szívében. Óvatosan kiválogatva 10 növénytan alkotja a G'Vine Gint, beleértve az aromás boróka bogyókat, a zöld kardamomot, a cubeb bogyókat, az édesgyökeret, a mézet, a koriandert, a quassia amarát, a szerecsendiót, a gyömbérgyökeret és a ritka szőlővirágot.

A "Floraison" név a "virágzás", a szőlő életciklusának legfontosabb pillanata, valamint a friss és virágos, frissítő, mégis körkörös és sima gin tökéletes leírása, amely a szőlőültetvények tavaszának lényegét idézi, amikor a levegő tele van a virágzó szőlővirág illatával.

Illata könnyed virágos, citrusos jegyekkel. Ízében a friss szőlőtőke virágának borókás, kardamomos kísérete érezhető. Élvezze otthon frissítő Gin & Tonic-ként vagy egy nyári koktélban.


  • Kategória:Gin
  • Cikkszám:TAS GV05
  • Alkoholtartalom: 40%
  • Kiszerelés: 0,7 L
  • Márka: G'Vine

  Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett

  Elakadtál a rendelésben?
Keresd ügyfélszolgálatunkat:

Rendelés: +36 70 676 0988,
rendeles@borvilag.hu

Viszonteladás és egyéb:
+36 70 779 4628,
ugyfelszolgalatborvilag.hu

  Fizess gyorsan és biztonságosan a Barion rendszerén keresztül!

Barion fizetés

Hasonló termékeink

Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett
Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett
Gyors és precíz szállítás GLS futárszolgálattal
Gyors és precíz szállítás GLS futárszolgálattal
Kényelmes és biztonságos fizetés
Kényelmes és biztonságos fizetés