Borvilág webáruház webáruház

Ön elmúlt már 18 éves?

Grey Goose Original Vodka (0,7L 40%)

17.500 Ft

Ez a világ egyik legjobb minőségű, egyik legjobb ízű luxus vodkája. GreyGoose íze igen jellegzetes, jóval lágyabb és valamivel édesebb, mint a többi fajta vodka.

A Grey Goose® Vodka egy prémium vodka, amelyet az alkoholkészítés rendkívüli szenvedélye szült. Csak a legfinomabb francia alapanyagokból készül - a legmagasabb minőségű helyi őszi búzából és érintetlen mészkőszűrésű forrásvízből. A világ gasztronómiai fővárosában, Franciaországban desztillálják, a Maître de Chai hagyományait felhasználva, és mindössze tényleg két összetevőből - az említett helyi Picardie-i őszi búzából és természetes forrásvízből.

100%-ban természetes és 100%-ban Franciaországban gyártott vodka, amely virágaromákat, vanília ízeket és a származási országára jellemző eleganciát nyújt. Sima és tiszta ízének köszönhetően kiválóan alkalmas koktélok készítéséhez is. A palack sem mindennapi ragyogással csábít, páratlan kivitelezés. A francia alapanyagok egyedülálló keveréke és az egyedileg kalibrált gyártási folyamat a világ legjobb ízű vodkáját teremti meg, amely tökéletes ajándék az ünnepi összejövetelek fényének emeléséhez.

A Grey Goose® Vodka gyönyörűen tiszta, friss és elegánsan aromás ízű. Ez egy páratlan simaságú és kivételes ízű prémium vodka, finom mandulás ízzel és hosszú levezetéssel.


  • Kategória:Vodka
  • Cikkszám:TAS GG04
  • Alkoholtartalom: 40%
  • Kiszerelés: 0,7 L
  • Márka: Grey Goose

  Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett

  Elakadtál a rendelésben?
Keresd ügyfélszolgálatunkat:

Rendelés: +36 70 676 0988,
rendeles@borvilag.hu

Viszonteladás és egyéb:
+36 70 779 4628,
ugyfelszolgalatborvilag.hu

  Fizess gyorsan és biztonságosan a Barion rendszerén keresztül!

Barion fizetés

Hasonló termékeink

Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett
Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett
Gyors és precíz szállítás GLS futárszolgálattal
Gyors és precíz szállítás GLS futárszolgálattal
Kényelmes és biztonságos fizetés
Kényelmes és biztonságos fizetés