Borvilág webáruház webáruház

Ön elmúlt már 18 éves?

Jameson 18 Years Whiskey fa díszdobozban (0,7L 40%)

61.350 Ft

Ahogy mondani szokták, a korral együtt jár a szépség, és ez alól a Jameson 18 Years sem kivétel. Sőt, kijelenthetjük, hogy ez a 18 éves hosszú ideje az egyik legragyogóbb csillag a kínálatban.

Ezt az ír whiskyt gondosan válogatott tölgyfahordókban érlelik közel 2 évtizedig. Ezután minimum 6 hónapon át házasítják egy friss amerikai tölgyfahordóban, hogy további egyedi, elegáns karaktert kapjon.

Csodálatosan lágy és selymes whiskypárlat, amely ízében nagyon komplex, jellegzetesen a karamella, a fűszeres jegyek, a finom fa és bőr íze, a lágy sherry dióval és vaníliával kiegészítve érezhető. A 18 esztendős Jameson hosszan elhúzódó aromában hozza a fa témáját, a fűszer erejét és a karamella burjánzását.

Ezt az italt kettős aranyéremmel tüntették ki a San Francisco World Spirits versenyen és aranyérmes lett több évben az International Spirits Challenge versenyen is. Emellett még ‘akad’ pár arany és ezüstérem a The Irish Whisky Masters-ről és az International Wine & Spirit Competitionről is! Pompás whisky!

A Jameson 18 készlete véges, egyre korlátozottabban érhető el, ezért minden lehetőséget ki kell használni, hogy megszerezd ezt a whiskyt!

Ez az ír whisky ideális ajándék gyakorlatilag bármilyen alkalomra. Csodás fa díszdoboza is nagyon impozáns, de a benne lévő mély, borostyán színű folyékony arany whisky a karakteres zöld üvegbe zárva gyakorlatilag ikonikus!


  • Kategória:Whiskey
  • Cikkszám:TAS JM04
  • Alkoholtartalom: 40%
  • Kiszerelés: 0,7 L
  • Márka: Midleton Distillery

  Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett

  Elakadtál a rendelésben?
Keresd ügyfélszolgálatunkat:

Rendelés: +36 70 676 0988,
rendeles@borvilag.hu

Viszonteladás és egyéb:
+36 70 779 4628,
ugyfelszolgalatborvilag.hu

  Fizess gyorsan és biztonságosan a Barion rendszerén keresztül!

Barion fizetés

Hasonló termékeink