Jameson 18 Years Whiskey fa díszdobozban (0,7L 40%)

67.150 Ft

Ahogy mondani szokták, a korral együtt jár a szépség, és ez alól a Jameson 18 Years sem kivétel. Sőt, kijelenthetjük, hogy ez a 18 éves hosszú ideje az egyik legragyogóbb csillag a kínálatban.

Ezt az ír whiskyt gondosan válogatott tölgyfahordókban érlelik közel 2 évtizedig. Ezután minimum 6 hónapon át házasítják egy friss amerikai tölgyfahordóban, hogy további egyedi, elegáns karaktert kapjon.

Csodálatosan lágy és selymes whiskypárlat, amely ízében nagyon komplex, jellegzetesen a karamella, a fűszeres jegyek, a finom fa és bőr íze, a lágy sherry dióval és vaníliával kiegészítve érezhető. A 18 esztendős Jameson hosszan elhúzódó aromában hozza a fa témáját, a fűszer erejét és a karamella burjánzását.

Ezt az italt kettős aranyéremmel tüntették ki a San Francisco World Spirits versenyen és aranyérmes lett több évben az International Spirits Challenge versenyen is. Emellett még ‘akad’ pár arany és ezüstérem a The Irish Whisky Masters-ről és az International Wine & Spirit Competitionről is! Pompás whisky!

A Jameson 18 készlete véges, egyre korlátozottabban érhető el, ezért minden lehetőséget ki kell használni, hogy megszerezd ezt a whiskyt!

Ez az ír whisky ideális ajándék gyakorlatilag bármilyen alkalomra. Csodás fa díszdoboza is nagyon impozáns, de a benne lévő mély, borostyán színű folyékony arany whisky a karakteres zöld üvegbe zárva gyakorlatilag ikonikus!


  • Kategória:Whiskey
  • Cikkszám:TAS JM04
  • Alkoholtartalom: 40%
  • Kiszerelés: 0,7 L
  • Márka: Midleton Distillery

  Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett

  Elakadtál a rendelésben?
Keresd ügyfélszolgálatunkat:

Rendelés: +36 70 676 0988,
rendeles@borvilag.hu

Viszonteladás és egyéb:
+36 70 779 4628,
ugyfelszolgalatborvilag.hu

  Fizess gyorsan és biztonságosan a Barion rendszerén keresztül!

Barion fizetés

Hasonló termékeink

Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett
Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett
Gyors és precíz szállítás GLS futárszolgálattal
Gyors és precíz szállítás GLS futárszolgálattal
Kényelmes és biztonságos fizetés
Kényelmes és biztonságos fizetés