Borvilág webáruház webáruház

Ön elmúlt már 18 éves?

Johnnie Walker Black Label Whisky DD (0,7L 40%)

13.100 Ft

A szakértõk a prémium kategória csúcsának tartják. Több mint 40-féle összetevõjének mindegyike legalább 12 éves érlelésű, amitõl az ital rendkívül komplex, testes, mégis lágy. Fõ alkotóeleme, az ital szíve a 12 éves érlelésű felföldi maláta whisky, a Cardhu.

Tisztán vagy kevés vízzel fogyasztandó - így felszabadulnak a hosszú évek során bezáródott illat- és ízanyagok - az ital kinyílik.

A Johnnie Walker Black Label története hosszú múltra tekint vissza. 1867-ben John Walker fia, Alexander Walker apjától szerzett whiskyházasítási szaktudását felhasználva alkotta meg az italt, amely már 1880-tól kezdve számos rangos nemzetközi elismerést vívott ki magának. A Johnnie Walker Black Label milliós rajongótáborában számtalan híresség is megtalálható.

A márka talán legismertebb lelkes híve Sir Winston Churchill volt, aki nemcsak nagyszerű államférfi, hanem kiváló festõ hírében is állt. 1932-ben készített olajfestményét Bottlescape-nek, Üvegformának nevezte el. A csendéleten feltűnik kedvenc italának, a Johnnie Walker Black Label-nek híres, egyedi körvonala.

A Johnnie Walker-reklámok felfedezésre, elgondolkodásra vagy éppen egy mosolyra invitáló gondolatokkal lopták be magukat az emberek szívébe. Hiteles és valódi gondolatok ezek - olyan idézetek, melyeket érdemes felidézni. Gyűjteményünkbõl még jobban megismerheti és elsajátíthatja a sétáló bölcsesség alaplépéseit.

Papír díszdobozzal


  • Kategória:Whiskey
  • Cikkszám:TAS JW007
  • Alkoholtartalom: 40%
  • Kiszerelés: 0,7 L
  • Márka: Johnnie Walker

  Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett

  Elakadtál a rendelésben?
Keresd ügyfélszolgálatunkat:

Rendelés: +36 70 676 0988,
rendeles@borvilag.hu

Viszonteladás és egyéb:
+36 70 779 4628,
ugyfelszolgalatborvilag.hu

  Fizess gyorsan és biztonságosan a Barion rendszerén keresztül!

Barion fizetés

Hasonló termékeink

Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett
Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett
Gyors és precíz szállítás GLS futárszolgálattal
Gyors és precíz szállítás GLS futárszolgálattal
Kényelmes és biztonságos fizetés
Kényelmes és biztonságos fizetés