Borvilág webáruház webáruház

Ön elmúlt már 18 éves?

Közeleg május első vasárnapja, amikor az Édesanyákat ünnepeljük. Ha még nem szerezted be a megfelelő ajándékot, nem késő! Cikkünkben mutatunk a finom borokon túl praktikus kiegészítőket is, mely a borkedvelő anyukák konyhájából nem hiányozhatnak.

  1. Ajándék bor – de mégis, milyet?

Sokunknak okoz fejtörést, mit is válasszunk. Fehéret, vöröset, rosé-t? Szinte elveszünk a borok széles kínálatában. A kérdésre a válasz: egyértelműen a lehető legjobbat.
A villányi minőségi és tokaji borvidék édes borkülönlegességei csodás színükkel, kecses eleganciájukkal és elbűvölő frissességükkel tükrözik azt a törődést és odaadást, amit egy anya nyújthat.  

 

  1. Praktikus kiegészítők

Talán mindenkivel megesett már, hogy bontott palack maradt a konyhapulton. Kibontás után a bor oxigénnek, hő- és fényhatásnak van kitéve, amelyek mindegyike kémiai reakciókat válthat ki, megváltoztatva a nemes ital minőségét.
Ezért fontos, hogy a palackot légmentesen zárjuk vissza, melyhez segítség lehet egy vákuumpumpa. Megtévesztő neve ellenére kompakt, így kis helyen is elfér. Újra használható, ezáltal környezetkímélő. Elmaradhatatlan tartozéka borkedvelők konyhájának.

 

  1. Csokoládé különlegesség

Az édességet mindenki szereti, főleg, ha azt gondos kezek alkották a legnagyobb szakértelemmel. Csokoládé különlegességeink közt nem csak borokhoz találhatjuk meg a tökéletesen illőt, a tavasz beköszöntével a virágok is szerepet kaptak. A Demeter Chocolate különlegességei közt felfedezhetjük az ibolyát, mely fekete és piros ribizlivel színpompába öltözteti a fehércsokoládét, és nem utolsó sorban a rózsát, mely liofilizált meggy és málna házasságával étcsokoládéra szórva elegáns, kifinomult és mindig, de mindig finom.

Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett
Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett
Gyors és precíz szállítás GLS futárszolgálattal
Gyors és precíz szállítás GLS futárszolgálattal
Kényelmes és biztonságos fizetés
Kényelmes és biztonságos fizetés