Borvilág webáruház webáruház

Ön elmúlt már 18 éves?

G'Vine Floraison Gin (0,7L 40%)

15.110 Ft

Charente régió örökségének, Párizs avantgárd viselkedésének és a dél-nyugat irányzatának könnyedségét ötvöző G'Vine Gin de France megtestesíti a modern franciaországi kreativitást és élvezetet. A nem szokványos ünneplés ihletet ad azoknak, akik kreatív módon élnek az életben. A szőlőből egyedülállóan kifejlesztett, tíz botanikai élménnyel, köztük a ritka szőlővirággal élve, a G'Vine Gin alapítója és Master Distiller forradalmi látomása, Jean-Sébastien Robicquet. Az innovációt és a hitelességet ötvözve a törekvéséből és a status quo újbóli meghatározásának szabadságából fakad. A G'Vine Gin Maison Villevert, a 16. századi családi birtokra épült, a Cognac országának szívében. Óvatosan kiválogatva 10 növénytan alkotja a G'Vine Gint, beleértve az aromás boróka bogyókat, a zöld kardamomot, a cubeb bogyókat, az édesgyökeret, a mézet, a koriandert, a quassia amarát, a szerecsendiót, a gyömbérgyökeret és a ritka szőlővirágot.

A "Floraison" név a "virágzás", a szőlő életciklusának legfontosabb pillanata, valamint a friss és virágos, frissítő, mégis körkörös és sima gin tökéletes leírása, amely a szőlőültetvények tavaszának lényegét idézi, amikor a levegő tele van a virágzó szőlővirág illatával.

Illata könnyed virágos, citrusos jegyekkel. Ízében a friss szőlőtőke virágának borókás, kardamomos kísérete érezhető. Élvezze otthon frissítő Gin & Tonic-ként vagy egy nyári koktélban.


  • Kategória:Gin
  • Cikkszám:TAS GV05
  • Alkoholtartalom: 40%
  • Kiszerelés: 0,7 L
  • Márka: G'Vine

  Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett

  Elakadtál a rendelésben?
Keresd ügyfélszolgálatunkat:

Rendelés: +36 70 676 0988,
rendeles@borvilag.hu

Viszonteladás és egyéb:
+36 70 779 4628,
ugyfelszolgalatborvilag.hu

  Fizess gyorsan és biztonságosan a Barion rendszerén keresztül!

Barion fizetés

Hasonló termékeink