Borvilág webáruház webáruház

Ön elmúlt már 18 éves?

Opera Gin (0,7L 44%)

13.690 Ft

A budapesti Operaház árkádjai és a város szélén található kézműves kézműves alkotása Magyarország első gingyártásában, ginünk egy kiegyensúlyozott és finomhangolású kézműves botanikusok, a legtisztább magyar kukorica- és friss tavaszi víz szimfónia.

A klasszikus gin botanikusok, mint például a boróka (a magyar Kiskunsági Nemzeti Parkban választott), a bolgár koriandermagok, az angelica, az orris gyökér és az édesgyökér mellett az Opera Gin citroma fű, levendula a Balaton strand városából Tihanyban. cubeb bors. A gin aláírása botanikus, kiemelve annak eredetét, a mák, a magyar konyha fő összetevője és valódi specialitása.

Az Opera Gin a származási helyének megtartása mellett egy citromos és juniperi londoni Dry Gin, amely friss és élénk Gin & Tonicsot termel, és száraz vermutdal, ropogós és gazdag Martini-val párosul.

Újpest peremén, egy ipartelepen található hazánk első olyan szeszfőzdéje, mely kizárólagosan kézműves gint gyárt. Itt készül az Opera Gin Budapest, Magyarország új, prémium kategóriás itala.

Az első Magyar Ginmanufaktúra számára fontos szempont volt, hogy a gin fő fűszere, a borókabogyó hazai termésből, magas minőséget kínáló beszerzési forrásból származzon. Saját receptúrájuk kialakításánál a klasszikus gin fűszerek mellett (angelika gyökér, koriander mag, írisz gyökér, édesgyökér és grapefruit héj) olyan különleges fűszerekhez nyúltak, mint a citronella (vagy más néven vietnámi citromfű), ánizsmag, levendula és kubebabors. Mindenképpen szerettek volna egy olyan ízt is belecsempészni az Opera Ginbe, ami visszafogottan, elegánsan utal ránk, magyarokra. Így esett a választásuk a mákra, mely gin alkotóelemeként kuriózumnak számít.

Rendkívül elegáns, kiegyensúlyozott, letisztult italról beszélünk. Már az illat is magával ragad, a citromfű és grapefruithéj frissessége, a levendula behízelgő, és a boróka átható illata. Mindezt a kortyban kerekké, selymessé teszi a má


  • Kategória:Gin
  • Cikkszám:PI OP02
  • Kiszerelés: 0,7 L
  • Alkoholtartalom: 44%
  • Márka: Opera

  Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett

  Elakadtál a rendelésben?
Keresd ügyfélszolgálatunkat:

Rendelés: +36 70 676 0988,
rendeles@borvilag.hu

Viszonteladás és egyéb:
+36 70 779 4628,
ugyfelszolgalatborvilag.hu

  Fizess gyorsan és biztonságosan a Barion rendszerén keresztül!

Barion fizetés

Hasonló termékeink

Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett
Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett
Gyors és precíz szállítás GLS futárszolgálattal
Gyors és precíz szállítás GLS futárszolgálattal
Kényelmes és biztonságos fizetés
Kényelmes és biztonságos fizetés