Château Pétrus az elegancia bora

Egy bor, amelyet minden bor rajongónak legalább egyszer az életében meg kell kóstolnia.
MoreEgy bor, amelyet minden bor rajongónak legalább egyszer az életében meg kell kóstolnia.
MoreAhhoz, hogy valóban megértsd és értékelni tudd a borban lévő komplexitást, hogy felismerd az ízeket és azok jelentését szükséges elsajátítani a bor kóstolásának alapjait. Aki megtanulja a technikát, annak a borkóstolás élménnyé fog válni. Élmény mely a testet, lelket és a gondolatokat egyaránt felüdíti.
MoreA grúz borok a világ legősibb borai. A grúz borok kvevriben történő készítését az UNESCO is elismerte, a módszer világörökségi védettségben áll.
MoreA Sabrage egy pezsgősüveg karddal történő kinyitásának technikája, amelyet ünnepi alkalmakkor használnak.
MoreMi a biobor? Szigorúan véve, a fogalom, hogy „biobor”, hivatalosan nem is létezik, annak ellenére, hogy a köztudatban ennyire elterjedt. A szakszerű definíció: „ökológiai rendszerben termesztett szőlőből készült bor”.
MoreMinden Champagne pezsgő, de nem minden pezsgő champagne!
MoreManapság már egyre közkedveltebb a borfogyasztók körében, de még sokan félreértelmezik, vagy nem is tudják igazából, mit is takar a jégbor.
MoreEgy palack bor kiváló ajándék ismerősöknek és ismeretleneknek egyaránt. Nem véletlen, hogy sokan nemcsak szeretteiket, hanem alkalmanként üzlettársaikat is meglepik vele. Nézzük, kit milyen borral érdemes meglepnünk.
MoreAhogy az igazán nagy borászok mondják: rozét csak annak könnyű csinálni, aki még sosem próbálta. Na, de mit is érdemes tudni a rosékról?
MoreMinden champagne pezsgő, de nem minden pezsgő champagne. Szeretnéd tudni, mi a különbség champagne és a pezsgő között?
More